Olsi Belishta Photography
Camera
Focal
Aperture
Speed
ISO
Date
Alpiniste ne malin e Gjallices, ne sfond mali i Korabit
Drejt majes se Korabit
Rrjete merimange mbi nje lule
Kulla e ngujimit, Theth
Perendim dielli mbi dallge
Flutur mbi lule
Mbas shiut ne Gjirin e Lalzit
Mbas perendimit te diellit
Lule
Perendim dielli
Ne malin e Valamares
Ne malin e Valamares
Pamje nga liqeni i Ohrit, Pogradec
Alpiniste ne malin e Korabit
Liqeni i Zi ne Radomire
Pamje nga liqeni i Ohrit, Pogradec
Luledele
Perendim dielli ne Kepin e Rodonit
Perendim dielli
Ura e Langarices ne Permet
Perendim dielli ne Radomire
Ylber i plote
Hena ne mengjes
Nate ne Nivice
Charlie, (german shepherd)
Ne alpet e Shqiperise
Rruga e Qumeshtit ne Gjirin e Gjipese
Lulekuqe
Nate ne Gjirin e Gjipese
Ngjyre e ngrohte mbi nje lule
Trendafil i verdhe
Perenendim dielli ne Durres
Perendim ne majen e malit te Korabit
Pamje nga liqeni i Ohrit
Perendim dielli
Perendim dielli mbas shiut
Perendim dielli
Liqeni i Ohrit, Mali i thate, Pogradec
Alpinist ne Malin e Korabit
Mbas perendimit te diellit
Liqeni artificial i Tiranes
Trendalfil i verdhe

Olsi Belishta ka lindur në Korçë në vitin 1978. Ka mbaruar studimet për Informatikë në Universitetin e Tiranës. Më pas ka punuar në institucione shtetërore dhe në kompani private, kryesisht në fushën e mjekësisë. Më tepër rreth aktivitetit profesional si IT mund të shikoni në www.eniac.al

Ka filluar të bëjë fotografi në Tetor 2012. Nga ajo kohë vazhdon të bëjë foto kryesisht gjatë aktiviteteve alpinistike në fundjavë. Vazhdimisht përpiqet të përmirësohet duke lexuar tutoriale online dhe duke eksperimentuar teknika të ndryshme fotografimi.

I interesuar kryesisht në kategoritë natyrë, pejzash dhe fotografi nate. Disa nga fotot e tij të publikuara në website me foto nga e gjithë bota (500x.com, pixoto.com), kanë marrë vleresim të lartë.

Paisjet e fotografimit:

- Nikon D3200
- Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 VR
- Nikkor AF-S 70-300mm f/4-5.6g
- Induro 8m AT114 tripod.